Nyheter

.

Besöksnäringen i Dalarna är under starkt utveckling och förändring, med många sporrande utmaningar! Vi är ett expansivt företag inom besöksnäringen med fokus på uthyrning och utveckling av fritidsboenden. Vi söker nu dig som vill vara med driva och utveckla företaget framåt.

Skid-VM är snart till ända och sällan är det så tydligt som då hur elitidrott på många sätt, fungerar som min största inspirationskälla i livet!

Nu kommer ett nytt mycket spännande bostadsprojekt på Idre Fjäll ! 24 lägenheter precis vid backen, nära både centrum och längdspår. Säljstart i mars men redan idag går det bra boka att upp sig på vår intresselista Läs mer på vår hemsida www.idrefjallvy.se

En lyckad lansering och ett extraordinärt stort sug efter fjällboende gjorde att 11 av 12 lägenheter sålde uppe på Idre Fjäll slut på bara 3 dagar. Sista lägenheten bokades strax därefter.

Story of life

11.12.2020

I torsdagens allra första Frukostboost med Business Women of Siljan medverkade jag för att prata om min resa från skidåkare till fastighetsexploatör. Stort tack Evelyn Hult för denna fina intervju.