Skidcoaching

Enskilt, i grupp eller som företag

Privatlektioner

Tekniklektioner helt anpassade efter din nivå!  Vi börjar med att prata igenom och scanna av vad just du har för behov och önskemål innan vi kör igång med det vi ska jobba på. 

Teknikkurserna erbjuds i såväl klassiskt som skate, för dig alltifrån nybörjare till elitmotionär. Enskilt eller i grupp. Filmning med genomgång genomförs direkt på plats efter önskemål.

En lektion bör vara 60-80 minuter lång för att orka hålla fokus hela lektionen. 

Geografiskt håller jag främst till på Idre Fjäll, i Orsa Grönklitt och Älvdalen. För större grupper är möjligheterna fler.

Träningsdagar

Vill din förening eller ditt företag ha en heldag med träningstema går det utmärkt att kombinera träning med föreläsning, endera med fullt träningsfokus eller som en kombination av träning och föreläsning på övriga teman (se föreläsningar).

Under en heldag hinner vi med både dubbla träningspass, filmning och lunchföreläsning.

Veckoslutsläger

Jag har under flertalet år arrangerat läger för större grupper med alltifrån 10-40 personer. Vanligtvis som veckoslutsläger torsdag till söndag. Men bollen är fri och möjligheterna många.

Väljer ni Fryksås som destination bor ni i charmiga fäbodstugor och får tillgång till Orsa Grönklitts välpreparerade spår. God mat intas bland annat på Smidgårdens Fäbodscafé. En av kvällarna nyttjas i Fäbodens relax eller varför inte Jacuzzin vid Sviten. Fokus på såväl teknikutveckling, som trivsel och härligt umgänge!

Prisexempel lektioner

Tid och omfattning kan givetvis anpassas efter era behov och önskemål. Priser inkl moms.

Privatlektion 70 min

890 kr

2 pers 70 min

570kr pp

3 pers 70 min

450kr pp

4-6 personer 70 min

390kr pp

Boka lektion

Stugliv by Rydqvist